Löka Berg Fiskehamnsförening ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Löka Berg Fiskehamnsförening ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Värmdö. I Löka Berg Fiskehamnsförening ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lagerholm, Inga Desideria som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Lars-Bertil John som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Lars Olav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Richard Gustaf som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Karl August Petter som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Bo-Sture Hjalmar som är född 1943 och har titeln SuppleantÖsterberg, Anders Göran som är född 1939 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Löka Berg Fiskehamnsförening ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Löka Berg Fiskehamnsförening ekonomisk förening på telefon 08-6531739.

Föreningens ändamål är att för medlemmarnas räkning förvärva hamn- och strandområden vid Löka och Berg samt använda detsamma till medlemmarnas ekonomiska och praktiska nytta genom anordnande, förvaltande och vårdande av fiskehamnarna.

Idag är Löka Berg Fiskehamnsförening ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Löka Berg Fiskehamnsförening ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Löka Berg Fiskehamnsförening ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Löka Berg Fiskehamnsförening ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Löka Berg Fiskehamnsförening ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lagerholm, Inga Desideria -Sundberg, Karl August Petter

Löka Berg Fiskehamnsförening ekonomisk förening har 714000-0949 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.