Klacknäsets Vattenförening Ek. För.

Stockholms län

Information

714000-1913 är organisationsnummer för verksamheten Klacknäsets Vattenförening Ek. För.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klacknäsets Vattenförening Ek. För. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Värmdö som är den kommunen som Klacknäsets Vattenförening Ek. För. finns i.

Klacknäsets Vattenförening Ek. För. har varit registrerat sedan 1968-04-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Klacknäsets Vattenförening Ek. För. så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Klacknäsets Vattenförening Ek. För. är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Klacknäsets Vattenförening Ek. För. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fors, Nan Kristina -Löfgreen, Gun Carina

Vill ni komma i kontakt med Klacknäsets Vattenförening Ek. För. så kan ni göra det på telefon genom 08-57142368 eller genom brev på följande adress:
Sjögrundsv. 5, 134 67, Ingarö

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom distribution av vatten till medlemmar och abbonnenter samt att utföra, äga och förvalta gemensam anläggning härför.

Det finns olika personer som har en koppling med Klacknäsets Vattenförening Ek. För. och det är Birgell, Rune Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fors, Nan Kristina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgreen, Gun Carina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgreen, Nils Mikael Helmer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundstedt, Tord Arne Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Birgell, Jörgen Lennart som är född 1970 och har titeln SuppleantSundin, Hans Peter Gordon som är född 1957 och har titeln Suppleant,