Capricorn Bygg

Stockholms län

Information

720101-XXXX är organisationsnummer för företaget Capricorn Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Capricorn Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Capricorn Bygg finns i.

Capricorn Bygg har varit registrerat sedan 2000-01-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Capricorn Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Capricorn Bygg är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Capricorn Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Capricorn Bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-7605098 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Capricorn Bygg och det är Nilsson, Nils Tomas som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,