Rahm Kommunikation

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Rahm Kommunikation är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Rahm Kommunikation är ett av dem. Statusen för Rahm Kommunikation är att Bolaget är aktivt.

Rahm Kommunikation är ett Enskild firma och skapades 2009-12-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rahm Kommunikation ska trivas.

Rahm Kommunikation är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-12-10. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Placering av bild och ljud i filmer, video-, radio- och tv- program samt olika nymedieprodukter såsom multimedia, webbsidor, spel och mobiltjänster. Tillhandahållande av vissa fotografiska och grafiska tjänster i samband med detta.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rahm Kommunikation är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-12-10.

Idag är Rahm Kommunikation och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Rahm Kommunikation så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57028880.

.

De som är på något sätt har med Rahm Kommunikation är Rahm, Bengt Olof som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rahm Kommunikation har 721029-XXXX som sitt organisationsnummer.