Care & Beauty Stockholm

Stockholms län

Information

721111-XXXX är organisationsnummer för bolaget Care & Beauty Stockholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Care & Beauty Stockholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Care & Beauty Stockholm finns i.

Care & Beauty Stockholm har varit registrerat sedan 2001-07-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Care & Beauty Stockholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-17.

Care & Beauty Stockholm är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Care & Beauty Stockholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Care & Beauty Stockholm så kan ni göra det på telefon genom 08-210707 eller genom brev på följande adress:

Hudvård och makeup-branschen. Restaurang-branschen, design-branschen, smycken- och underklädesförsäljning, konsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Care & Beauty Stockholm och det är Pira, Sylvia Åsa Elisabeth som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,