Zackrisson Produktions Assistans Stockholm

Stockholms län

Information

Zackrisson Produktions Assistans Stockholm hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Zackrisson Produktions Assistans Stockholm finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Zackrisson Produktions Assistans Stockholm tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Zackrisson Produktions Assistans Stockholm har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Zackrisson Produktions Assistans Stockholm så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9997799.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Zackrisson Produktions Assistans Stockholm har idag 721214-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Zackrisson Produktions Assistans Stockholm

Bygg samt stödtjänster inom byggnads och film produktion och därmed förenlig verksamhet, samt bygg och stödtjänster inom hamn och fartygsnäring och därmed förenlig verksamhet.

I Zackrisson Produktions Assistans Stockholm så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zackrisson, Lars Håkan som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .