Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm är ett av dem. Statusen för Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm är att Bolaget är aktivt.

Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm är ett Enskild firma och skapades 2006-09-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm ska trivas.

Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Framtagning av ritningar för nybyggnad, ombyggnad och tillbyggnad. Behjälplig vid bygglov, kvalitetsansvarig, inköp av entreprenörer och produktionsansvarig. Byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31.

Idag är Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-2968596.

.

De som är på något sätt har med Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm är Karjalainen, Jan Kennet som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rit & Bygglovshjälpen i Stockholm har 730423-XXXX som sitt organisationsnummer.