TCB Productions

Stockholms län

Information

730507-XXXX är organisationsnummer för bolaget TCB Productions. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TCB Productions är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som TCB Productions finns i.

TCB Productions har varit registrerat sedan 2003-10-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TCB Productions så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-23.

TCB Productions är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för TCB Productions är följande:

Vill ni komma i kontakt med TCB Productions så kan ni göra det på telefon genom 073-1827082 eller genom brev på följande adress:

Artistisk verksamhet, media, ljud och ljustekniker.

Det finns olika personer som har en koppling med TCB Productions och det är Andersson, Daniel Göran som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,