United Communication Sweden

Stockholms län

Information

730719-XXXX är organisationsnummer för bolaget United Communication Sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som United Communication Sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som United Communication Sweden finns i.

United Communication Sweden har varit registrerat sedan 2006-04-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för United Communication Sweden så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

United Communication Sweden är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för United Communication Sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med United Communication Sweden så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av rabattkort samt marknadsföring.

Det finns olika personer som har en koppling med United Communication Sweden och det är Hertzman, David Wilhelm som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,