Lundvik Production

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Lundvik Production är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Lundvik Production är ett av dem. Statusen för Lundvik Production är att Bolaget är aktivt.

Lundvik Production är ett Enskild firma och skapades 1997-09-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lundvik Production ska trivas.

Lundvik Production är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Musikverksamhet såsom inspelning av skivor, turnérande, textförfattare och kompositör. Snickeriverksamhet såsom tillverkning av inredningssnickerier, montering och försäljning av snickerinprodukter. Samt enklare snickeriarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lundvik Production är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lundvik Production och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Lundvik Production så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 023-65588.

.

De som är på något sätt har med Lundvik Production är Lundvik, Jens Martin som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, Lundvik, Sylvia Carolina Carlsdotter som är född 1973 och har titeln Prokurist, .

Lundvik Production har 731208-XXXX som sitt organisationsnummer.