Mörtnäs Måleri

Stockholms län

Information

Mörtnäs Måleri hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Mörtnäs Måleri finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Mörtnäs Måleri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mörtnäs Måleri har haft sedan 2005-05-12. Mörtnäs Måleri har funnits sedan och 2005-06-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mörtnäs Måleri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-57022162.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Mörtnäs Måleri har idag 741015-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mörtnäs Måleri

Måleri. Renovering såsom enklare byggnationer och ombyggnationer av hus, garage, lägenheter t.ex. uppbyggnad av nu innervägg, byggnation av carport, altan. Trädgårdsarbeten.

I Mörtnäs Måleri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallrin, Karl Anders som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .