Bolvik Camping Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Bolvik Camping Ekonomisk förening. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Ekonomisk förening. Bolvik Camping Ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Bolvik Camping Ekonomisk förening är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 769601-8204.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-57025025 alternativt besöka eller skicka post till Bolvik Camping Ekonomisk förening på följande adress Bolvik, 139 90, Värmdö.

Bolvik Camping Ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Bolvik Camping Ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Järbin, Elsie Margaretha som är född 1938 och har titeln Suppleant . Lindroth, Jan Olof som är född 1944 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen samt främja camping och att förvalta bedriva Bolvik Camping med förenlig verksamhet såsom uppställnings- platser, småbåthamnanläggning, gästcamping inklusive kiosk- verksamhet.