SeniorBoende Ingarö Kooperativ hyresrättsförening

Stockholms län

Information

769612-2196 är organisationsnummer för företaget SeniorBoende Ingarö Kooperativ hyresrättsförening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SeniorBoende Ingarö Kooperativ hyresrättsförening är Kooperativ hyresrättsförening. Det finns idag flera olika Kooperativ hyresrättsförening i Värmdö som är den kommunen som SeniorBoende Ingarö Kooperativ hyresrättsförening finns i.

SeniorBoende Ingarö Kooperativ hyresrättsförening har varit registrerat sedan 2005-03-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SeniorBoende Ingarö Kooperativ hyresrättsförening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SeniorBoende Ingarö Kooperativ hyresrättsförening är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för SeniorBoende Ingarö Kooperativ hyresrättsförening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med SeniorBoende Ingarö Kooperativ hyresrättsförening så kan ni göra det på telefon genom 08-57028285 eller genom brev på följande adress:

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: * Äga och förvalta fastigheter, lokaler och mark, samt även till medlemmarna upplåta bostäder samt bostadslägenheter med kooperativ hyresrätt för seniorboende. * Via teknisk utrustning, avtal eller medlemmars egna insatser tillhandahålla service och tjänster för befrämjande av medlemmarnas trygghet, gemenskap, välbefinnande, hälso- och sjukvård.

Det finns olika personer som har en koppling med SeniorBoende Ingarö Kooperativ hyresrättsförening och det är Ekholm, Berit Reidun som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Per-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Frejd, Alvar Kennet som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Ingvar Einar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Per Olof Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Roland Arne som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamotHolmström, Gunilla Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lejdemyr, Alf Bertil Jörgen som är född 1943 och har titeln Suppleant,