FoppaFilm

Stockholms län

Information

770531-XXXX är organisationsnummer för företaget FoppaFilm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FoppaFilm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som FoppaFilm finns i.

FoppaFilm har varit registrerat sedan 2002-10-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för FoppaFilm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

FoppaFilm är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för FoppaFilm är följande:

Vill ni komma i kontakt med FoppaFilm så kan ni göra det på telefon genom 070-7318647 eller genom brev på följande adress:

Film- och videoproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med FoppaFilm och det är Forssberg, Lars Erik Gustav som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,