Windolin Städservice

Stockholms län

Information

770616-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Windolin Städservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Windolin Städservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Windolin Städservice finns i.

Windolin Städservice har varit registrerat sedan 2005-10-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Windolin Städservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-15.

Windolin Städservice är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Windolin Städservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Windolin Städservice så kan ni göra det på telefon genom 073-5303378 eller genom brev på följande adress:

Lokalvård

Det finns olika personer som har en koppling med Windolin Städservice och det är Windolin, Marie Therese som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,