C.Mårtensson Plåtslageri

Stockholms län

Information

770617-XXXX är organisationsnummer för företaget C.Mårtensson Plåtslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C.Mårtensson Plåtslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som C.Mårtensson Plåtslageri finns i.

C.Mårtensson Plåtslageri har varit registrerat sedan 2005-12-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för C.Mårtensson Plåtslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-15.

C.Mårtensson Plåtslageri är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för C.Mårtensson Plåtslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med C.Mårtensson Plåtslageri så kan ni göra det på telefon genom 08-6048482 eller genom brev på följande adress:

Plåtslageri och byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C.Mårtensson Plåtslageri och det är Mårtensson, Christian som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,