Evlinge Bilvård

Stockholms län

Information

780129-XXXX är organisationsnummer för företaget Evlinge Bilvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Evlinge Bilvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Evlinge Bilvård finns i.

Evlinge Bilvård har varit registrerat sedan 1999-12-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Evlinge Bilvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Evlinge Bilvård är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Evlinge Bilvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Evlinge Bilvård så kan ni göra det på telefon genom 08-57021135 eller genom brev på följande adress:

Handel med elmateriel + vvs materiel + byggmateriel, bildelar och tillbehör samt båtar och tillbehör. Utförande av diverse alltjänster te. x byggjobb, mekaniskat arbete, vvs-arbete, Bilmekaniskt arbete, Trädgårdsarbete. Bil och båt service samt rekond verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Evlinge Bilvård och det är Lindbäck, Hans Kenneth som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,