Stefans Alltjänst

Stockholms län

Information

791109-XXXX är organisationsnummer för företaget Stefans Alltjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stefans Alltjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Stefans Alltjänst finns i.

Stefans Alltjänst har varit registrerat sedan 2001-04-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stefans Alltjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-08.

Stefans Alltjänst är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Stefans Alltjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stefans Alltjänst så kan ni göra det på telefon genom 070-9925870 eller genom brev på följande adress:

Diversearbeten inom trädgård, bygg, städ och transport samt försäljning och köp av fastigheter och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Stefans Alltjänst och det är Borg, Leif Stefan som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,