Optimal Entreprenad

Stockholms län

Information

791214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Optimal Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Optimal Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Optimal Entreprenad finns i.

Optimal Entreprenad har varit registrerat sedan 2001-03-08 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Optimal Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-29.

Optimal Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Optimal Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Optimal Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-8915107 eller genom brev på följande adress:

Skog, jord, mark, trädgårds entreprenader samt konsultering inom dessa områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Optimal Entreprenad och det är Söderlund, Rolf David som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,