Fredrik Burehäll Legitimerad Sjukgymnast

Stockholms län

Information

Fredrik Burehäll Legitimerad Sjukgymnast är ett företag som finns i Värmdö. I Fredrik Burehäll Legitimerad Sjukgymnast finns det lite olika personer som är förknippade och det är Burehäll, Fredrik Mattias som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fredrik Burehäll Legitimerad Sjukgymnast så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fredrik Burehäll Legitimerad Sjukgymnast på telefon 073-7538201.

Hälsovård.

Idag är Fredrik Burehäll Legitimerad Sjukgymnast av bolagstypen Enskild firma.

Fredrik Burehäll Legitimerad Sjukgymnast är ett av många företag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fredrik Burehäll Legitimerad Sjukgymnast innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Fredrik Burehäll Legitimerad Sjukgymnast är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fredrik Burehäll Legitimerad Sjukgymnast så är det följande:

Fredrik Burehäll Legitimerad Sjukgymnast har 820107-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.