EU Mediaproduction

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och EU Mediaproduction är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och EU Mediaproduction är ett av dem. Statusen för EU Mediaproduction är att Bolaget är aktivt.

EU Mediaproduction är ett Enskild firma och skapades 2006-06-26. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som EU Mediaproduction ska trivas.

EU Mediaproduction är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fotografering och övriga teknikrelaterade uppdrag inom media samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EU Mediaproduction är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31.

Idag är EU Mediaproduction och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med EU Mediaproduction så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57030123.

.

De som är på något sätt har med EU Mediaproduction är Zivojinovic, Dalibor som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EU Mediaproduction har 821007-XXXX som sitt organisationsnummer.