Tony Hanséns Entreprenad

Stockholms län

Information

841124-XXXX är organisationsnummer för företaget Tony Hanséns Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tony Hanséns Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Tony Hanséns Entreprenad finns i.

Tony Hanséns Entreprenad har varit registrerat sedan 2005-08-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tony Hanséns Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-05.

Tony Hanséns Entreprenad är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Tony Hanséns Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tony Hanséns Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0731-566835 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsservice samt flytt och mindre transporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Tony Hanséns Entreprenad och det är Hansén, Tony Ron som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,