Söderby Varv o Motor Björn Larsson och Ulla Larsson Handelsbolag

Stockholms län

Information

Söderby Varv o Motor Björn Larsson och Ulla Larsson Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Söderby Varv o Motor Björn Larsson och Ulla Larsson Handelsbolag finns. I Värmdö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Söderby Varv o Motor Björn Larsson och Ulla Larsson Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Söderby Varv o Motor Björn Larsson och Ulla Larsson Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Söderby Varv o Motor Björn Larsson och Ulla Larsson Handelsbolag har funnits sedan och 1976-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Söderby Varv o Motor Björn Larsson och Ulla Larsson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Runmarö Söderby 804, 130 38, Runmarö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-57152059.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Söderby Varv o Motor Björn Larsson och Ulla Larsson Handelsbolag har idag 914000-0432 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Söderby Varv o Motor Björn Larsson och Ulla Larsson Handelsbolag

Småbåtsvarv och motorrenoveringar

I Söderby Varv o Motor Björn Larsson och Ulla Larsson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Björn som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Larsson, Ulla Louise som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .