HANDELSBOLAGET B & W HOLMGRENS BENSIN OCH SERVICE

Stockholms län

Information

916402-5745 är organisationsnummer för verksamheten HANDELSBOLAGET B & W HOLMGRENS BENSIN OCH SERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANDELSBOLAGET B & W HOLMGRENS BENSIN OCH SERVICE är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som HANDELSBOLAGET B & W HOLMGRENS BENSIN OCH SERVICE finns i.

HANDELSBOLAGET B & W HOLMGRENS BENSIN OCH SERVICE har varit registrerat sedan 1976-09-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HANDELSBOLAGET B & W HOLMGRENS BENSIN OCH SERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

HANDELSBOLAGET B & W HOLMGRENS BENSIN OCH SERVICE är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET B & W HOLMGRENS BENSIN OCH SERVICE är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. Firman tecknas av Wallery Holmgren ensam.

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET B & W HOLMGRENS BENSIN OCH SERVICE så kan ni göra det på telefon genom 08-57150487 eller genom brev på följande adress:
Strömstarev. 3, 134 42, Gustavsberg

Försäljning av bensin och kioskvaror samt service

Det finns olika personer som har en koppling med HANDELSBOLAGET B & W HOLMGRENS BENSIN OCH SERVICE och det är Holmgren, Charlie Björn Fredrik R som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Holmgren, Kerstin Wallery Marianne som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Holmgren, Thomas Fredrik Ragnar som är född 1968 och har titeln Bolagsman,