HANDELSBOLAGET WESTERBERGS SÅG OCH HYVLERI

Stockholms län

Information

HANDELSBOLAGET WESTERBERGS SÅG OCH HYVLERI är ett företag som finns i Värmdö. I HANDELSBOLAGET WESTERBERGS SÅG OCH HYVLERI finns det lite olika personer som är förknippade och det är WESTERBERG, KERSTIN IRENE som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Westerberg, Erik Allan som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med HANDELSBOLAGET WESTERBERGS SÅG OCH HYVLERI så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HANDELSBOLAGET WESTERBERGS SÅG OCH HYVLERI på telefon 08-57164226.

Timmersågning och förädling av virke

Idag är HANDELSBOLAGET WESTERBERGS SÅG OCH HYVLERI av bolagstypen Handelsbolag.

HANDELSBOLAGET WESTERBERGS SÅG OCH HYVLERI är ett av många företag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HANDELSBOLAGET WESTERBERGS SÅG OCH HYVLERI innehar ej F-skattsedel och HANDELSBOLAGET WESTERBERGS SÅG OCH HYVLERI är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1977-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HANDELSBOLAGET WESTERBERGS SÅG OCH HYVLERI så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAAR FÖR SIG

HANDELSBOLAGET WESTERBERGS SÅG OCH HYVLERI har 916403-9571 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.