ANDERS OCH SONJA NÄSLUND HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

ANDERS OCH SONJA NÄSLUND HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Värmdö. I ANDERS OCH SONJA NÄSLUND HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är NÄSLUND, ROLF ANDERS som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Näslund, Sonja Berit Kristina som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med ANDERS OCH SONJA NÄSLUND HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ANDERS OCH SONJA NÄSLUND HANDELSBOLAG på telefon 070-8531390.

Tillverkning-handel med trävaror, slöjdprodukter, souvenirer. Yrkesfiske, rökning av fisk, servering catering. Uthyrning rum stugor, guidning, upplevelse aktiviteter konsultverksamhet.

Idag är ANDERS OCH SONJA NÄSLUND HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

ANDERS OCH SONJA NÄSLUND HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ANDERS OCH SONJA NÄSLUND HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och ANDERS OCH SONJA NÄSLUND HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ANDERS OCH SONJA NÄSLUND HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

ANDERS OCH SONJA NÄSLUND HANDELSBOLAG har 916505-2185 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.