C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1974-10-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG ska trivas.

C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med belysningsartiklar och papper, konsultverksamhet inom handel, ekonomi och affärsutveckling, samt transporter och vägunderhåll, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57024289.

Bolagets firma tecknas av Susanne Wahlberg och Arvid Wahlberg två i förening, samt av Richard Wahlberg ensam..

De som är på något sätt har med C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG är Wahlberg, Carl Richard Gunnar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Wahlberg, Gustaf Arvid Andreas som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Wahlberg, Susanne Birgit Maria som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .

C R WAHLBERG & CO HANDELSBOLAG har 916506-4016 som sitt organisationsnummer.