FAHLCRANTZ VÄSKSERVICE & REPARATIONSVERKSTAD HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och FAHLCRANTZ VÄSKSERVICE & REPARATIONSVERKSTAD HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och FAHLCRANTZ VÄSKSERVICE & REPARATIONSVERKSTAD HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för FAHLCRANTZ VÄSKSERVICE & REPARATIONSVERKSTAD HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

FAHLCRANTZ VÄSKSERVICE & REPARATIONSVERKSTAD HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1953-08-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som FAHLCRANTZ VÄSKSERVICE & REPARATIONSVERKSTAD HANDELSBOLAG ska trivas.

I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparation och försäljning av väskor

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FAHLCRANTZ VÄSKSERVICE & REPARATIONSVERKSTAD HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är FAHLCRANTZ VÄSKSERVICE & REPARATIONSVERKSTAD HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med FAHLCRANTZ VÄSKSERVICE & REPARATIONSVERKSTAD HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6689633.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med FAHLCRANTZ VÄSKSERVICE & REPARATIONSVERKSTAD HANDELSBOLAG är FALKESTAM, ANITA MARGARETA som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Falkestam, Bo Krister som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

FAHLCRANTZ VÄSKSERVICE & REPARATIONSVERKSTAD HANDELSBOLAG har 916506-4149 som sitt organisationsnummer.