ANTES SKÄRGÅRDSSERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

ANTES SKÄRGÅRDSSERVICE HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där ANTES SKÄRGÅRDSSERVICE HANDELSBOLAG finns. I Värmdö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. ANTES SKÄRGÅRDSSERVICE HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket ANTES SKÄRGÅRDSSERVICE HANDELSBOLAG har haft sedan 1994-01-01. ANTES SKÄRGÅRDSSERVICE HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ANTES SKÄRGÅRDSSERVICE HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-57153462.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

ANTES SKÄRGÅRDSSERVICE HANDELSBOLAG har idag 916510-7112 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för ANTES SKÄRGÅRDSSERVICE HANDELSBOLAG

Byggnadsverksamhet, vvs- och elarbeten, båtservice samt därmed förenlig verksamhet. Legotillverkning, kontorsservice inkl. databearbetning, administrativa tjänster, turism, hemslöjdstillverkning samt därmed förenlig verksamhet.

I ANTES SKÄRGÅRDSSERVICE HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är SÖDERGREN, ANDERS BERNHARD som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Södergren, Christina Pia Josefin som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .