PERIPLUS NAUTISKA LÄROMEDEL HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916599-4923 är organisationsnummer för verksamheten PERIPLUS NAUTISKA LÄROMEDEL HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PERIPLUS NAUTISKA LÄROMEDEL HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som PERIPLUS NAUTISKA LÄROMEDEL HANDELSBOLAG finns i.

PERIPLUS NAUTISKA LÄROMEDEL HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1983-03-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PERIPLUS NAUTISKA LÄROMEDEL HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

PERIPLUS NAUTISKA LÄROMEDEL HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för PERIPLUS NAUTISKA LÄROMEDEL HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med PERIPLUS NAUTISKA LÄROMEDEL HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-57167666 eller genom brev på följande adress:
Djurö Arbodaön, 139 74, Djurhamn

Framställning av läromedel

Det finns olika personer som har en koppling med PERIPLUS NAUTISKA LÄROMEDEL HANDELSBOLAG och det är Wallin, Karin Annika som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Wallin, Nils Börje som är född 1945 och har titeln Bolagsman,