NATURLIGT SVAR, BIOLOGISK KONSULT, HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns NATURLIGT SVAR, BIOLOGISK KONSULT, HANDELSBOLAG. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Handelsbolag. NATURLIGT SVAR, BIOLOGISK KONSULT, HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

NATURLIGT SVAR, BIOLOGISK KONSULT, HANDELSBOLAG är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 916605-5237.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-57024580 alternativt besöka eller skicka post till NATURLIGT SVAR, BIOLOGISK KONSULT, HANDELSBOLAG på följande adress Solöv. 50, 139 50, Värmdö.

NATURLIGT SVAR, BIOLOGISK KONSULT, HANDELSBOLAG är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-11-06.

I NATURLIGT SVAR, BIOLOGISK KONSULT, HANDELSBOLAG så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Konsultativ verksamhet inom de naturvetenskapliga områdena samt inköp och försäljning av veten- skaplig utrustning och rekreationsmateriel