MÖJA MARINELEKTRONIK HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

MÖJA MARINELEKTRONIK HANDELSBOLAG är ett företag som finns i Värmdö. I MÖJA MARINELEKTRONIK HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skytt, Carl Lennart som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Skytt, Inga-Britt som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med MÖJA MARINELEKTRONIK HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MÖJA MARINELEKTRONIK HANDELSBOLAG på telefon 08-57164475.

Handel med och service av radar, radio, tv, antenner och marin-elektronik samt marina elinstallationer

Idag är MÖJA MARINELEKTRONIK HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

MÖJA MARINELEKTRONIK HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MÖJA MARINELEKTRONIK HANDELSBOLAG innehar ej F-skattsedel och MÖJA MARINELEKTRONIK HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MÖJA MARINELEKTRONIK HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

MÖJA MARINELEKTRONIK HANDELSBOLAG har 916605-6540 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.