HEDBERG GRUPPEN HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916608-8030 är organisationsnummer för företaget HEDBERG GRUPPEN HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HEDBERG GRUPPEN HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som HEDBERG GRUPPEN HANDELSBOLAG finns i.

HEDBERG GRUPPEN HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1986-04-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för HEDBERG GRUPPEN HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-28.

HEDBERG GRUPPEN HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för HEDBERG GRUPPEN HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med HEDBERG GRUPPEN HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-57035740 eller genom brev på följande adress:
Eremitv. 9, 134 38, Gustavsberg

Idé och informationskonsult, produktion av tryck- saker, reklam och informationsmaterial, texter samt konsult avseende konferens och mötes- anordnande

Det finns olika personer som har en koppling med HEDBERG GRUPPEN HANDELSBOLAG och det är Hedberg, Gunnar Christer som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Hedberg, Monica Elisabet som är född 1952 och har titeln Bolagsman,