Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1987-11-19. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag ska trivas.

Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultationer inom redovisning, projektledning, styrelse- och företagsledning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-04.

Idag är Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5229242.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag är Claesson, Pia Erica Gunhild som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Inga Gunhild som är född 1936 och har titeln Bolagsman, .

Pia Claesson Företagsutveckling Handelsbolag har 916616-7743 som sitt organisationsnummer.