Treo Communication & Reklam i Stockholm Ljunggren Handelsbolag

Stockholms län

Information

Reklamtjänster

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Treo Communication & Reklam i Stockholm Ljunggren Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Värmdö så är Treo Communication & Reklam i Stockholm Ljunggren Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1989-12-17 så skapades Treo Communication & Reklam i Stockholm Ljunggren Handelsbolag och företaget är har ej F-skattsedel.

916617-3451 är organisationsnummret för företaget som finns i Värmdö.

Just nu är Treo Communication & Reklam i Stockholm Ljunggren Handelsbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Treo Communication & Reklam i Stockholm Ljunggren Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-57036342 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -bolagsmannen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Treo Communication & Reklam i Stockholm Ljunggren Handelsbolag är Ljunggren, Bo Michael som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .