VÄRMDÖ FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

VÄRMDÖ FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som VÄRMDÖ FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

VÄRMDÖ FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

VÄRMDÖ FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-12-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kolviksv. 4, 139 33, Värmdö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VÄRMDÖ FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8713988.

Värmdö arbetar för att verksamheter som VÄRMDÖ FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för VÄRMDÖ FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Fastighetsservice, vvs-arbeten, värme- och energiservice, städning, högtryckstvätt, trädgårdsentreprenad, installationer och reparationer av oljepannor. förmedling av fastigheter mellan köpare och säljare, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för VÄRMDÖ FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VÄRMDÖ FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG och det är följande personer, Bjennes Gustavsson, Helene M I-L som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Gustavsson, Hans Roland som är född 1954 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för VÄRMDÖ FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är 916634-4250.