Kollbergska Gården Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och Kollbergska Gården Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Kollbergska Gården Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kollbergska Gården Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kollbergska Gården Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-10-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kollbergska Gården Handelsbolag ska trivas.

Kollbergska Gården Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fotografering, elektronisk bildbearbetning och därmed förenlig verksamhet. Finansiell rådgivning, äga, förvalta och hyra ut fastigheter och kontorsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kollbergska Gården Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Kollbergska Gården Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Kollbergska Gården Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5150330.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med Kollbergska Gården Handelsbolag är Kollberg, Anders Åke som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Kollberg, Ingrid Anne-Marie som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Kollbergska Gården Handelsbolag har 916636-7616 som sitt organisationsnummer.