A.L.K'S STÄD & HEMSERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

A.L.K'S STÄD & HEMSERVICE HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Värmdö. I A.L.K'S STÄD & HEMSERVICE HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är KARLSSON, LEIF TURE som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med A.L.K'S STÄD & HEMSERVICE HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå A.L.K'S STÄD & HEMSERVICE HANDELSBOLAG på telefon 073-3802212.

Städning samt hemservice

Idag är A.L.K'S STÄD & HEMSERVICE HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

A.L.K'S STÄD & HEMSERVICE HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

A.L.K'S STÄD & HEMSERVICE HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och A.L.K'S STÄD & HEMSERVICE HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A.L.K'S STÄD & HEMSERVICE HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN ENDAST I FÖRENING

A.L.K'S STÄD & HEMSERVICE HANDELSBOLAG har 916637-1568 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.