PROVENA HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och PROVENA HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PROVENA HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för PROVENA HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

PROVENA HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1991-11-04. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PROVENA HANDELSBOLAG ska trivas.

PROVENA HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-09. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsult- och entreprenadverksamhet inom byggnads- branschen och därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PROVENA HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är PROVENA HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med PROVENA HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57020395.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med PROVENA HANDELSBOLAG är Andersson Stenmark, Siv Annika som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Stenmark, Jan Egon som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

PROVENA HANDELSBOLAG har 916637-9306 som sitt organisationsnummer.