UDDA TONER HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

UDDA TONER HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som UDDA TONER HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

UDDA TONER HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2009-06-04.

UDDA TONER HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-11-18. Men sedan 2009-06-04 så har UDDA TONER HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Folkungag. 88 B, 116 22, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på UDDA TONER HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Värmdö arbetar för att företag som UDDA TONER HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för UDDA TONER HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Stockholms län.

Producerande- och utgivande av noter, böcker, och ljudande material främst inom området musik och skärgård. konsultverksamhet inom musikbranchen.

Firmatecknare för UDDA TONER HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till UDDA TONER HANDELSBOLAG och det är följande personer, Ahlbäck, Sven Robert som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Rosenberg, Susanne Lillemor som är född 1957 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för UDDA TONER HANDELSBOLAG är 916638-1872.