Första Hjälpen Utbildning Stockholm Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och Första Hjälpen Utbildning Stockholm Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Första Hjälpen Utbildning Stockholm Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Första Hjälpen Utbildning Stockholm Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Första Hjälpen Utbildning Stockholm Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1992-04-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Första Hjälpen Utbildning Stockholm Handelsbolag ska trivas.

I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Ambulanssjukvård, sjuktransporter och akutsjukvård samt utbildning i sjukvård samt därmed förenlig konsultverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Första Hjälpen Utbildning Stockholm Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Första Hjälpen Utbildning Stockholm Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Första Hjälpen Utbildning Stockholm Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7475525.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Första Hjälpen Utbildning Stockholm Handelsbolag är Ekberg, Anders Carl som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Robert Tommy som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Qvist, Susanne Christin som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Första Hjälpen Utbildning Stockholm Handelsbolag har 916639-9247 som sitt organisationsnummer.