ICEIT Business Ventures Handelsbolag

Stockholms län

Information

969620-7076 är organisationsnummer för bolaget ICEIT Business Ventures Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ICEIT Business Ventures Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Värmdö som är den kommunen som ICEIT Business Ventures Handelsbolag finns i.

ICEIT Business Ventures Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-11-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ICEIT Business Ventures Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

ICEIT Business Ventures Handelsbolag är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för ICEIT Business Ventures Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med ICEIT Business Ventures Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6681017 eller genom brev på följande adress:
Termov. 50, 176 77, Järfälla

Handel inom kontors-, hem- och butiksinredningar, present- och reklamartiklar, AV-utrustning samt bistro och konferensmöbler.

Det finns olika personer som har en koppling med ICEIT Business Ventures Handelsbolag och det är Omberg, Per-Eric som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Omberg, Sven Anders Ingemar som är född 1966 och har titeln Bolagsman,