Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Värmdö och Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1997-04-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag ska trivas.

Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-12-03. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Montering av byggnadsställningar för tak- och fasadarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57031005.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag är Erlandsson, Karl Erik som är född 1934 och har titeln Komplementär, Erlandsson, Lars-Olof Emanuel som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .

Erlandssons Byggnadsställningar Kommanditbolag har 969622-2570 som sitt organisationsnummer.