BOMAID, Design o Arkitektur Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Handelsbolag som heter BOMAID, Design o Arkitektur Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar BOMAID, Design o Arkitektur Handelsbolag i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

BOMAID, Design o Arkitektur Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1996-06-20 så har BOMAID, Design o Arkitektur Handelsbolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är BOMAID, Design o Arkitektur Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med BOMAID, Design o Arkitektur Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BOMAID, Design o Arkitektur Handelsbolag så kan ni göra det på 08-57168182.

Inredningsarkitekt tjänster. Design och egen tillverkning av inredning och belysning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kvernsjöli Stenberg, Undis som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Stenberg, Bo Wilgot som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen .

BOMAID, Design o Arkitektur Handelsbolag har 969628-1485 som sitt organisationsnummer.