PALDATA Per-Arne Lindström Datakonsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och PALDATA Per-Arne Lindström Datakonsult Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och PALDATA Per-Arne Lindström Datakonsult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för PALDATA Per-Arne Lindström Datakonsult Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

PALDATA Per-Arne Lindström Datakonsult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-07-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som PALDATA Per-Arne Lindström Datakonsult Handelsbolag ska trivas.

I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Datakonsultverksamhet, utveckling av programvara samt försäljning av datorer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PALDATA Per-Arne Lindström Datakonsult Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är PALDATA Per-Arne Lindström Datakonsult Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med PALDATA Per-Arne Lindström Datakonsult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7157350.

Firman tecknas av Olof Per-Arne Lindström..

De som är på något sätt har med PALDATA Per-Arne Lindström Datakonsult Handelsbolag är Lindström, Olof Per-Arne som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Norheden, Anita Margareta som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

PALDATA Per-Arne Lindström Datakonsult Handelsbolag har 969640-7544 som sitt organisationsnummer.