Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Värmdö och Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-10-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag ska trivas.

Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnads- och snickeriverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57025061.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag är Sjökvist, Gertrud Agneta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Sjökvist, Karl Erik Henry som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Henry Sjökvist Bygg Handelsbolag har 969643-8689 som sitt organisationsnummer.