Cardorama Systems Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Handelsbolag som heter Cardorama Systems Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Cardorama Systems Handelsbolag i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Cardorama Systems Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-04-17 så har Cardorama Systems Handelsbolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Cardorama Systems Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Cardorama Systems Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Cardorama Systems Handelsbolag så kan ni göra det på 08-57023123.

Konsultverksamhet inom databranschen avseende redovisning. Restaurangbransch, servering och försäljning av mat och dryck. Import av färska och konserverade matvaror. Import av vin och öl till resaurangen. Försäljning av livsmedel.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jafar, Majeed Rasheed som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Ostovar Jafar, Haifa Ali Akbar som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen .

Cardorama Systems Handelsbolag har 969649-5614 som sitt organisationsnummer.