Topmanagement Sverige Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Topmanagement Sverige Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Topmanagement Sverige Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Topmanagement Sverige Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-08-18.

Topmanagement Sverige Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-07-27. Men sedan 2005-08-18 så har Topmanagement Sverige Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Aspv. 12, 132 43, Saltsjö-boo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Topmanagement Sverige Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8710712.

Värmdö arbetar för att bolag som Topmanagement Sverige Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Topmanagement Sverige Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fast och lös egendom, varuförmedling, underhållning och event, djurhållning samt konsultverksamhet inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Topmanagement Sverige Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Topmanagement Sverige Kommanditbolag och det är följande personer, Topmanagement Scandinavia AB som är född och har titeln Komplementär, Norling, Evalotta Marianne som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, Norling, Nils Rolf som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Topmanagement Sverige Kommanditbolag är 969655-9310.