Kellbars Handelsbolag

Stockholms län

Information

Kellbars Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Kellbars Handelsbolag finns. I Värmdö så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Kellbars Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Kellbars Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Kellbars Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kellbars Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vesselstigen 4, 139 41, Värmdö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Kellbars Handelsbolag har idag 969661-3687 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Kellbars Handelsbolag

Verksamhet med inriktning på import och försäljning av smycken, accessoarer samt naturpeparat. Verksamhet som avser utbildning, konsultation samt föredrag inom området elektronik och matematik.

I Kellbars Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sköld, Barbro Marie som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Sköld, Kjell Åke som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .