FRESUS Handelsbolag

Stockholms län

Information

FRESUS Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som FRESUS Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

FRESUS Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-03-27.

FRESUS Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-11-04. Men sedan 2000-03-27 så har FRESUS Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mormorsmossev. 4, 134 65, Ingarö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FRESUS Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Värmdö arbetar för att verksamheter som FRESUS Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för FRESUS Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Uthyrning av trädgårdsmaskiner Trädgårdsanläggning och växtskötsel, försäljning av växter och trädgårdstillbehör. Service och reparation av datorer,försäljning av datatilbehör.

Firmatecknare för FRESUS Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till FRESUS Handelsbolag och det är följande personer, Björling, Anders Fredrik som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Björling, Lena Susanne som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för FRESUS Handelsbolag är 969663-6803.